LANDELIJKE TUIN

GOED GEBRUIK VAN DE MOOIE NATUUR

 

LANDELIJKE TUIN

MET GELEIDELIJKE OVERGANG

De Landelijke tuin is een tuin met verschillende kenmerken. Als we kijken naar de ligging van het perceel, zal het in een landelijke omgeving zijn. Toch wil dit niet altijd zeggen dat het dan geen moderne strakke tuin mag zijn.

Wat dan belangrijk is, is dat de overgang tussen modern en strak naar landelijk geleidelijk gaat. Als we te maken hebben met een boerderij is het redelijk duidelijk. Mooie terrassen van gebakken steentjes, afgewisseld met natuursteen of halfverharding.

Bij een boerderijtuin is het belangrijk om het landleven in de tuin te krijgen. Meestal met appelbomen, notenbomen, kruiden, etc. De boerderijtuin is niet altijd strak. Er wordt veel gebruik gemaakt van inheemse plantsoorten.

De landelijke tuin zonder boerderij, maar met een moderne woning erop, heeft hele andere belangen. Vergezichten met een aantal bomen in het gazon. Rust en synergie staan hier centraal. Grote vakken plaatwerk met ruime terrassen.

 

OVER SMAAKT VALT NIET TE TWISTEN

KLEINE TUIN

STRAKKE TUIN

MODERNE TUIN

Display Menu

Groenseizoen ontwerpt en realiseert uw strakke, moderne, stads, of landelijke tuin in samenwerking met uw huis architect.

 

Voor tuinen in Brabant - Tilburg - Oisterwijk - Breda en omstreken.

Groenseizoen Tuinen | Ontwerpstudio

Torenhoekstraat 16

5056 AN Berkel-Enschot

Gemeente Tilburg

 

013-5030844 / 06-47220517

 

© 2020 Groenseizoen Tuinen | Ontwerpstudio     Webdesign  Sites & zo