ONZE PARTNERS

SAMEN MAKEN WE ALLES MOOIER

Wij vinden het erg belangrijk dat we samen met onze partners een mooi eindproject maken en opleveren. Daarvoor heb je niet zomaar partners nodig, maar hele bijzondere en kwalitatief goede.

Borek en Domani zijn voor ons belangrijke partners. We hebben samen de capaciteit uw tuin tot een zeer bijzondere tuin te maken.

Kwalitatief hoogwaardige producten waarvan u zeer lang genot heeft door de tijdloze uitstraling.

De unieke en fraaie ontwerpen die wij voor uw tuin maken, zijn altijd voorzien van een potten- en tuinmeubelplan.

Uiteraard heeft u altijd zelf de keuze of u hier gebruik van maakt.

 

“Samen mooie dingen maken is wat we willen"

 

Borek

Bij Groenseizoen staan we al jaren lang voor kwaliteit evenals Borek Outdoor Furniture. De projecten die we realiseren worden regelmatig gebruikt voor de fotografie van de nieuwe meubels.

Er is een enorm breed assortiment aan tuinmeubels bij Borek. Ook wij van Groenseizoen gebruiken regelmatig de buitenmeubels van Borek in onze tuinen.

Samen maken we de tuinen nog mooier!

Domani

Culirex

Domani

Domani startte meer dan 23 jaar geleden en is sindsdien de internationale standaard geworden voor potten van hoge kwaliteit voor buitendecoratie, gemaakt in Europa. Hun handelsmerk is de zoektocht naar nieuwe toepassingen, zowel in kleur en techniek.

Bij Domani komt innovatie samen met traditie. Zo ontwikkelen ze de beste baktechnieken en eveneens nieuwe procedures voor bijzondere glazuur.

Van de raku-techniek uit de 16de eeuw tot polyester, voor zijn materiaalkennis keert Domani altijd terug naar de bron: vakmanschap.

Borek

Culirex

Culirex

De Culirex is een door JADD handgemaakt product van hoogwaardige kwaliteit. De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd en vervolgens verwerkt.

Aan de Culirex kunt u met meerdere mensen zitten, terwijl u iets lekkers klaar maakt op de Black Bastard. De Culirex kunt u ook op maat laten maken. Dit wordt dan de Culi-custom. Het type hout of natuursteen kunt u aanpassen naar uw eigen wensen.

 

De Culirex kost incl. Black Bastard €8499,- incl. BTW.

 

De Black Bastard is de keramische bbq van top kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. De Black Bastard is een kamado buitenkeuken gemaakt van zeer hoogwaardig industrieel keramiek en gehard staal. Grillen, smoken, pizza bakken, brood bakken, barbecueën. Het is allemaal een eitje op de Black Bastard keramische bbq.

De Black Bastard 2014 is een nieuw ontwikkeld model gemaakt van de zeer hoogwaardige keramieksoort cordieriet. Cordieriet heeft als groot voordeel dat het minder werkt tijdens het grillen dan gewoon keramiek, dat gemaakt is van klei. Daarnaast is ons keramiek van zeer zware kwaliteit hetgeen garant staat voor duurzaamheid en een enorme warmtevastheid van de kamado. De Black Bastard is daarom de topklasse keramische bbq van professionele kwaliteit en geschikt voor elke horeca professional of veeleisende thuiskok.

Uniek op de Black Bastard is de speciale "triple spring" scharnier. Deze scharnier tilt de deksel met gemak en zorgt voor een zeer zachte landing van de deksel.

Omdat wij 100% overtuigd zijn van de kwaliteit van onze nieuwe keramische bbq, geven wij op de Black Bastard met plezier graag 10 jaar garantie!

 

De medium Black Bastard is verkrijgbaar voor  € 849,- incl. BTW.

De Large Black Bastard is verkrijgbaar voor  € 1049,- incl. BTW.

Borek

Domani

MEET THE TEAM

AANGENAAM!

Display Menu

Groenseizoen ontwerpt en realiseert uw strakke, moderne, stads, of landelijke tuin in samenwerking met uw huis architect.

 

Voor tuinen in Brabant - Tilburg - Oisterwijk - Breda en omstreken.

Groenseizoen Tuinen | Ontwerpstudio

Torenhoekstraat 16

5056 AN Berkel-Enschot

Gemeente Tilburg

 

013-5030844 / 06-47220517

 

© 2020 Groenseizoen Tuinen | Ontwerpstudio     Webdesign  Sites & zo

SAMEN ALLES MOOIER MAKEN