MEET THE TEAM

DE DOENERS

 

DIRK

BEDENKER & DOENER

Ik ben Dirk van der Poel, geboren in 1980 te Tilburg. Na een fijne jeugd ben ik in Breda naar de middelbare land en tuinbouwschool gegaan.

Deze studie heb ik in 3 jaar afgerond en ben daarna 2 jaar voor een baas gaan werken. Al snel kwamen de kriebels bij me op om zelf ook een bedrijf te starten. In 2002 was het moment daar. Twee jaar geleden ben ik naast het hoverniersbedrijf nog een ontwerpstudio voor tuinen gestart. We maken momenteel uitgebreide ontwerpen met de mogelijkheid tot 3D weergave van hoge kwaliteit. Op deze manier wil ik de landelijke professionele hoveniersbranche verrijken.

Nu, 15 jaar later is Groenseizoen een begrip in de hovenierswereld. We maken onze tuinen met veel passie en plezier.

“Wat ik wil?, mooie dingen maken”

 

ANDREW

DOENER

Na zo’n 25 jaar werkzaam te zijn in de groene sector, kreeg ik de kans om bij Groenseizoen aan de slag te gaan. Tot aan de dag van vandaag ben ik nog altijd zeer blij met deze keuze.

Ik vind het geweldig dat we met een klein maar goed team zo’n mooie tuinen mogen maken, en vaak ook mogen onderhouden. Dit  komt zeker ook doordat we met kwalitatief mooie en hoogwaardige producten / planten mogen werken.

Onze klanten een mooie tuin bieden of het nu om een nieuwe tuin gaat of een tuin perfect te onderhouden, dat is wat ik mooi vind.

Ik hoop nog lang deel uit te mogen maken van dit mooie bedrijf en fijne team.

DAAN

DOENER

Na 15 jaar op een architectenbureau te hebben gewerkt en het starten van een bouwkundig tekenbureau, kwam ik er snel achter dat ik iets anders wilde dan alleen maar op kantoor achter mijn computer zitten. Ik wilde meer fysieke arbeid en buiten zijn. Na een korte proefperiode bij Groenseizoen, heb ik me vlug ingeschreven voor de hoveniersopleiding.

De opleiding, de hoge standaard die Groenseizoen stelt aan zijn tuinen en het samenwerken met mijn ervaren Groenseizoen collega’s is voor mij de perfecte combinatie om me te kunnen ontwikkelen tot hovenier.

MAIL EVEN

VRAGEN?

Display Menu

 

Groenseizoen ontwerpt en realiseert uw strakke, moderne, stads, of landelijke tuin in samenwerking met uw huis architect.

 

Voor tuinen in Brabant - Tilburg - Oisterwijk - Breda en omstreken.

Groenseizoen Tuinen | Ontwerpstudio

Torenhoekstraat 16

5056 AN Berkel-Enschot

Gemeente Tilburg

 

013-5030844 / 06-47220517

 

© 2020 Groenseizoen Tuinen | Ontwerpstudio     Webdesign  Sites & zo