WERKWIJZE

EEN AANPAK MET AANDACHT

ORIENTATIEGESPREK

TUINONTWERP

BEPLANTINGSPLAN

VERLICHTINGSPLAN

Bent u van plan uw tuin te veranderen of opnieuw te laten ontwerpen en aanleggen, dan helpen we u graag. Wij komen altijd eerst voor een oriëntatiegesprek met daarna een aanbieding voor het tuinontwerp.

Als u deze goed keurt, kunnen we beginnen met de inventarisatie van de wensen en eisen. Het is niet zeker dat deze allemaal terug te zien zijn in ons ontwerp. We kunnen meer dan alleen wensen en eisen uitwerken.

We voegen iets toe, iets waarvan u denkt! ‘Wow” dat hadden we niet bedacht!

We zijn in staat uw ontwerp in 3D uit te werken en zelfs met een 3D bril uw tuin te laten zien. We werken met digitale documenten voor de tuin.

Dit betekent dat er veel informatie over de tuin aanwezig is. Onze calculator gaat vervolgens met de bestanden en gegevens aan de slag. Wanneer de begroting er is, spreken we met elkaar af voor de uitleg ervan.

Eenmaal goedgekeurd, komen onze vakmensen het project tot een van de pareltjes van Groenseizoen maken. Met daarna nog het tuinonderhoud door Groenseizoen heeft u jarenlang plezier van deze investering.

Standaard tarieven hebben we niet! Iedere tuin is anders net zoals de wensen. Vraag daarom een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan. Dan weet u wat de ontwerpkosten voor uw tuin zijn.

MAIL EVEN

VRAGEN?

Display Menu

Groenseizoen ontwerpt en realiseert uw strakke, moderne, stads, of landelijke tuin in samenwerking met uw huis architect.

 

Voor tuinen in Brabant - Tilburg - Oisterwijk - Breda en omstreken.

Groenseizoen Tuinen | Ontwerpstudio

Torenhoekstraat 16

5056 AN Berkel-Enschot

Gemeente Tilburg

 

013-5030844 / 06-47220517

 

© 2020 Groenseizoen Tuinen | Ontwerpstudio     Webdesign  Sites & zo

HOE DAN?